Tell & Share

Master My Energy gelooft in de kracht van SAMEN. Alleen samen kunnen we echt impact maken en een betere samenleving creëren. Daarom presenteren wij met trots onze Tell & Share programma. De kern van Tell & Share is dat wij het doorgeven van vitaliteit belonen.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Lees onze blog ‘Ben jij Master van jouw energie?

Hoe werkt het?

Stel je hebt een programma bij ons gevolgd en jij denkt: dit is mij zo goed bevallen, dit is misschien een goed programma voor bijvoorbeeld mijn vriendin Petra. Met Tell & Share bied je Petra dan twee cadeau’s:

1 Je biedt haar de mogelijkheid om aan haar gezondheid te werken en

2 Je geeft haar een korting van €10,- op het aankoopbedrag van het programma.

Doorgeven van vitaliteit loont

Als Petra besluit het programma ook daadwerkelijk te kopen om aan haar gezondheid te werken, ontvangt Petra direct € 10,- korting op het aankoopbedrag. En Master My Energy beloont jou voor jouw oprechte aanbeveling en jij krijgt € 10,- gestort op je bankrekening.

Op deze manier ontvangen zowel Petra als jij een beloning voor het investeren in jullie vitaliteit! Als Petra vervolgens denkt: dit programma is misschien goed voor haar collega Henk, ontvangt Henk € 10,- korting op het aankoopbedrag en Petra ontvangt € 10,- retour op haar bankrekening. Zo ontvangt Petra in totaal een waarde van € 20,- (€ 10,- in de vorm van korting op het aankoopbedrag van het programma en € 10,- op haar rekening).

Zowel Petra, Henk als jij kunnen dit onbeperkt doen. Per aangekochte programma door jouw aanbeveling ontvang jij €10,- op je bankrekening. Zo creëren we samen een vitale samenleving waar iedereen iets aan heeft.

Hoe werkt dit praktisch?

Als jij op ons platform een programma koopt, maak je eerst een account aan. Na het aanmaken van een account ontvang je per e-mail een unieke Tell & Share klantnummer die gekoppeld is aan jouw account. Je kunt jouw klantnummer zo vaak als jij wilt aan een ander geven.

In ons voorbeeld geef je je klantnummer aan Petra. Als Petra bij de aankoop van haar programma jouw klantnummer gebruikt ontvangt ze direct € 10,- korting op het aankoopbedrag. Vóór de aankoop heeft Petra uiteraard eerst een account aangemaakt. Zij ontvangt ook dezelfde e-mail maar dan met haar eigen unieke Tell & Share klantnummer die ze vervolgens aan Henk kan geven.

Elke maand achteraf bekijken wij hoe vaak jouw klantnummer is gebruikt bij de aankoop van onze programma’s. Een overzicht hiervan sturen we je per e-mail met het verzoek ons een tikkie te sturen. Wij maken dan het bedrag graag aan jou over.

Welke voorwaarden gelden er?

1. Wij werken uitsluitend met bedragen in EURO’s en wisselen geen geld in in een andere valuta.

2. Jouw beloning via onze Tell & Share programma is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

3. Wij verrekenen altijd per maand achteraf met je. Dit betekent dat er minimaal een maand zit tussen de daadwerkelijke aankoop en de uitbetaling aan jou.

4. Je kunt onbeperkt deelnemen aan onze Tell & Share programma.

5. Wij houden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden een klant uit te sluiten van deelname aan onze Tell & Share programma.

6. Jij bent altijd volledig vrij om wel of niet deel te nemen aan onze Tell & Share programma.

7. Je ontvangt nooit rente over jouw beloning.

8. Doordat je meedoet met onze Tell & Share programma kan er nooit een dienstverband ontstaan tussen jou en Master My Energy.

9. Je verklaart dat je geen werknemer, agent, franchisenemer, deelnemer in een samenwerkingsverband of

vertegenwoordiger van Master My Energy bent en je je ook niet als zodanig zult voordoen of zal suggereren.

10. Jij verklaart dat je nooit bevoegd bent om namens Master My Energy een (mondelinge of schriftelijke) overeenkomst aan te gaan.

11. Deze voorwaarden kunnen op elk moment gewijzigd worden. Kijk altijd op deze pagina voor de van toepassing zijnde voorwaarden.