My Energy matters

Taking care of yourself is the most powerful way to begin to take care of others – Bryant McGill

Deze quote beschrijft heel mooi de betekenis van ‘my energy matters’. Anderen helpen start bij jezelf. Het klinkt als een dooddoener maar weet je, het is wel waar. Dat geldt ook voor jouw energie. Als jij goed voor jezelf zorgt merken de mensen dat om jou heen. Wij bestaan uit energie, dus de staat van jouw mind straal je letterlijk uit.

Als jij je niet lekker voelt, merken de mensen om jou heen dat ook en als je happy bent worden mensen alleen al blij van jouw aanwezigheid. Het begint dus echt bij jou.

Wij helpen jou heel graag. Hoe? Door jou bewust te maken van de knoppen die effect hebben op jouw vitaliteit én je een plek te bieden met gelijkgestemden. Waar je weet dat je niet alleen bent, waar je voelt dat we allemaal hetzelfde willen…gezondheid, geluk, waardering, respect…allemaal verschillende gezichten van liefde. Sluit je aan bij onze online community, wij weten zeker dat jouw aanwezigheid alleen al bijdraagt. Jouw energie telt mee. Liefde en energie kun je vermenigvuldigen door het te delen. Werk aan jezelf en help daarmee anderen. Zo simpel is het. Doe jij mee?

Log hier in op onze community

Friends

Ondernemen met de kracht van samen

Vrienden van Master My Energy
Ik wil gastblogger worden. Vertel me meer.

Tell & Share

Master My Energy gelooft in de kracht van SAMEN. Alleen samen kunnen we echt impact maken en een betere samenleving creëren. Daarom presenteren wij met trots onze Tell & Share programma. De kern van Tell & Share is dat wij het doorgeven van vitaliteit belonen.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Lees onze blog ‘Ben jij Master van jouw energie?

vertel me meer

Master My Freedom

Financial freedom is freedom from fear – Robert T. Kiyosaki

Vrijheid is ons natuur en dat maakt dat we allemaal op zoek zijn naar vrijheid. Vaak hopen we stiekem de loterij te winnen. Met dat geld kunnen we onze vrijheid kopen. Of toch niet? Zit vrijheid in geld of in de mind? Wij geloven dat onze mind ons ‘gevangen houdt’ met patronen, beperkende overtuigingen en angsten. Op het moment dat jij je mind kan masteren volgt financiële vrijheid als vanzelf. Binnenkort lees je hier meer over. Ondertussen zijn we iets fantastisch voor je aan het maken zodat jij kan gaan werken aan je financiële vrijheid. Ben je nieuwsgierig?

vertel me meer

Onze Foundation

The smallest act of kindness is worth more than the grandest intention – Oscar Wilde

Onze Foundation is in oprichting. Dit weerhoudt ons er echter niet van nu al mensen te helpen die hulp nodig hebben. Door mensen te helpen geven wij iets terug. En zo blijft energie in beweging. Wil jij ook bijdragen?

vertel me meer