Retouren en Klachten

Staat jouw vraag niet bij de FAQ?  Neem dan gerust contact met ons op!
Mail ons via info@mastermyenergy.com.

Klachten

Als je klachten hebt, laat het ons weten. Omdat we altijd willen verbeteren zijn wij heel benieuwd naar jouw feedback. Je kunt je klachten mailen naar info@mastermyenergy.com

Mochten we onverhoopt niet tot een oplossing komen dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Je kunt je klacht ook aanmelden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .

Retouren

Mocht je na aankoop van een online event/programma/coaching/workshop je aankoop willen annuleren, dan kan dat tot aanvang van een programma, coaching of event. In dat geval krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Je kunt een annulering opgeven via info@mastermyenergy.com.

Indien je je deelname aan een offline event/programma/workshop wilt annuleren, dan kun je dit kosteloos annuleren tot 2 weken voor aanvang van het offline event/programma/workshop. In andere gevallen vindt geen restitutie plaats. Je kunt een annulering opgeven via info@mastermyenergy.com.