Radha Poeran2022-02-02T17:22:20+01:00

Radha Poeran
Voedings- en gezondheidscoach

 • Heel Nederland
 • Orthomoleculair therapeut, Orthohealth Foundation
 • Trainer Art of Breathing, Art of Living Foundation
 • Teacher Sri Sri Yoga, Art of Living Foundation
 • Ayurvedische Marma behandelaar, Sri Sri Ayurveda
 • Natuurvoedingsadviseur
 • Trainer Hormoonfactor, Sonnevelt Opleidingen
 • Vitaliteitsadviseur Duurzame Inzetbaarheid, Sonnevelt Opleidingen
 • Natuurvoedingsadviseur, Sonnevelt Opleidingen
 • Medische Basiskennis, Total Health
 • Transformational Leaderschip for Excellence, TLEX Institute
 • Leergang ‘Met gevoel voor realiteit’ (bedrijfskunde), Stichting Sezen
 • Leergang Coaching voor professionals, School voor Coaching

IK HELP JE GRAAG MET

Mental coaching / Life coaching. Wat belemmert jou het leven te creëren waar jij echt blij van wordt? Ik help jou ontdekken welke (beperkende) overtuigingen en patronen jou tegenhouden het leven te leven wat je écht wilt. Geen excuses of quick fix! Jij bent in control. Samen maken we een realistisch plan om concreet toe te werken naar een leefstijl dat past bij jouw unieke zelf.

Orthomoleculair voedingsadvies. Ik leer je hoe orthomoleculaire voeding kan bijdragen aan evenwicht van jouw: darmflora voor optimale weerstand & een happy mind; hormonen voor een gezond gewicht en goede nachtrust:, zuurgraad om verzuring en ontstekingen te voorkomen; bloedsuikerspiegel zodat je je energiek voelt. Het uitgangspunt is dat jij uniek bent en ontdekt welke voeding, in welke hoeveelheid, met welk bereidingsvorm bijdraagt aan een optimale beschikbaarheid in jouw lichaam. Van afvallen tot het aanpakken van (vage) gezondheidsklachten. ”Let food be thy medicine”. – Hippocrates

Hormoonadvies. Ik help je ontdekken hoe je vanuit leefstijl een gezonde hormonale balans kan creëren. Dit is de basis voor een gezond lichaam en geest. Als hormonen uit balans raken kunnen er allerlei klachten optreden. Menopauze- of overgangsklachten, overgewicht, depressief gevoel, stemmingswisselingen, slecht slaappatroon, huidproblemen….een kleine greep uit de vele klachten die door hormonen veroorzaakt kunnen worden.

Adem- en meditatietechnieken. Hoe lang kan je zonder voeding, hoe lang kan je zonder de adem? Adem is onze belangrijkste energiebron. Ik leer je hoe je de adem en meditatie als krachtige energiebronnen kan inzetten. Als wapen tegen stress, instant energy, versterken van je immuunsysteem & mentale weerbaarheid, betere concentratie & focus, goede slaap en verbinding maken met hoofd & hart.

Sri Sri Yoga. Sri Sri Yoga is een krachtige en zeer toegankelijke vorm van yoga voor jong en oud. Graag laat ik je de wijsheid en de technieken van Sri Sri Yoga ervaren op een prettige maar diepgaande manier, waarbij ademtechnieken, lichaamshoudingen (asana’s), kennis en geleide meditaties aan bod komen.

Marmatherapie. Ervaar directe ontspanning en energie met één van de krachtigste hulpmiddelen in de Ayurveda voor ontspanning en verjonging. In ons lichaam hebben we 107 onzichtbare maar zeer gevoelige punten (marmapunten) waarin onze levensenergie samenkomt. Door stress en afvalstoffen kunnen blokkades in de marmapunten ontstaan. Door deze punten met zachte druk te behandelen gaat je levensenergie weer vrijstromen, komt je zenuwstelsel tot rust en ervaar je body & mind balans.

IK RICHT ME OP

IK RICHT ME OP

HOE IK WERK

Ben jij iemand die klaar is om écht het leven te gaan leven wat je wilt. Kan je daar hulp bij gebruiken? En je ben je bewust dat jij daar zelf verantwoordelijk voor bent? Dan werk ik graag met jou!
Het start natuurlijk wel met wederzijds vertrouwen en een klik voelen.

Hoe kun je direct starten?

Stap 1: Je kunt gebruik maken van het gratis (online) kennismakingsgesprek van 20 minuten waar aan elkaar kunnen snuffelen. Als dat goed voelt gaan we direct van start.

Stap 2: Je bestelt na de intake je intakegesprek waarin we onder andere jouw doelen helder krijgen en je keus maakt voor jouw coachpakket. Je ontvangt daarna schriftelijk advies waarin ik de inhoud van jouw gekozen coachpakket op maat hebt uitgewerkt.

Stap 3: Ga direct van start met oefeningen (maatwerk tools zoals adem- en meditatietechnieken, patronen herkennen, etc.), praktische opdrachten en evaluatiemomenten die je stap voor stap je dichter bij je doelen brengen.

Wil je alleen een (eenmalig) adviesgesprek? Dat kan ook. Boek en plan jouw gesprek.

Mijn rol? Ik hou van een no nonsense aanpak waarbij ik je direct, eerlijk en respectvol zal spiegelen zodat jij je doelen haalt. Mijn tijd is kostbaar dus als jij niet committed bent om je 100% te geven ben ik niet de goede coach voor jou. Anderen omschrijven mijn aanpak als energiek en resultaatgericht waarbij de verbinding met de mens centraal staat. Voor mij voelt het als een cadeau als ik jou mag inspireren op je pad naar een gezond en gelukkig leven. Dit vind je ook terug in mijn belofte aan jou:

“Kom…laten we samen deze reis starten. Een reis waarbij ik jouw coach, train, begeleid, en inspireer. Ik beloof dat ik met alles wat ik in mij heb aan kennis, ervaring en inspiratie met jou deel op een manier dat bij jou past en nodig is. Ik beloof dat ik met 100% liefde, integriteit, passie en commitment naast jou loop tot jij klaar bent om zelf verder te reizen. Wat ik van jou nodig heb is het besluit ‘JA, ik wil’. “

REVIEWS

Over Radha kan ik vertellen dat ze zeer kundig en bevlogen is op het gebied van voeding en gezondheid. Zij is iemand die alles eerst zelf ondergaat en test alvorens zij het aanbeveelt aan anderen. Zij is warm in het begeleiden van mensen en keert als het nodig is elke steen om, om iemand te helpen naar een betere gezondheid!
Ajay Mangal

Hoe zou het voor je zijn om…

 • een realistisch en haalbaar plan te hebben die jou op de lange termijn helpt naar een blijvend resultaat?
 • je belemmerende overtuigingen om te buigen naar een positieve mindset?
 • effectief met stress, werk- en prestatiedruk om te kunnen gaan?
 • nooit meer te diëten en te genieten van voeding die jouw levensenergie geeft en ondersteunt.
 • te weten hoe jij invloed kan uitoefen op jouw hormonale balans?
 • master te zijn van jouw levensenergie?
 • inzicht te hebben in de grote lijnen in jouw leven en jouw groei daarin te bepalen?


Zodat jij…

 • de dag met energie kan starten
 • je fit en vitaal voelt

 • innerlijke rust ervaart
 • je mentaal ontspannen voelt
 • een gezond gewicht hebt en kan behouden

 • gezond ouder wordt

Leefstijl is het ‘nieuwe medicijn’

Hoe jij invulling geeft aan jouw leefstijl is de sleutel om jouw energie te masteren. En gelukkig wordt dit steeds meer (h)erkent. Leefstijl is een optelsom van diverse factoren waarbij centraal staat dat ieder mens én zijn of haar leefomstandigheden uniek zijn.

In mijn aanpak help ik jou in kleine stappen toe te werken naar het doorbreken van patronen, verbinding van body -mind – spirit, voeding & suppletie, lichamelijke & mentale fitheid ook vanuit Ayurvedisch perspectief, balans werk-privé en ontdekken & doen waar je écht blij van wordt.

Mijn werkwijze is gebaseerd op een combinatie van eigen ervaring, onderzoek, diverse opleidingen en het wetenschappelijk én holistisch vitaliteitsmodel de vitaliteitspiramide van Dr. Frans Bakker. Dit model is in samenwerking met psycholoog Albert Sonnevelt gepubliceerd in het boek De Levenscode.

Tegenwoordig wordt dit model in vele studies en gezondheidspraktijken van diverse medici, therapeuten en coaches toegepast om leefstijl, gezondheid en geluksniveau te optimaliseren. Lees hier meer over.

Wil je meer weten over het verhaal van Radha Luister dan naar deze podcast.

MIJN ONLINE PROGRAMMA’S

Mijn Webinar & Events

MIJN INSPIRATIE

Lekker zuur en ontzuren met een citroen 5 tips waarom!

Nu we weer het warme weer ingaan neem ik vaker wat citroen in mijn water, in eenvoud ligt de grootste kracht.⁠ Ik start mijn dag met een verfrissende & eenvoudige citroendrankje. Dit kan je gezondheid enorm boosten. ⁠Waarom dan eigenlijk? 5 TIPS WAAROM CITROEN GOED KAN ZIJN? 

CONTACT

Contactadres:
Schansbaan 89
2728 GB Zoetermeer

Kantooradres:
Eleanor Rooseveltlaan 3-25
2713 HV Zoetermeer

T: 06 517 853b 56
E: radha@mastermyenergy.com

Openingstijden

ma 09.00 – 17.00
di 09.00 – 17.00
wo 09.00 – 17.00
do 09.00 – 17.00
vr 09.00 – 17.00

online op afspraak

Ga naar de bovenkant