Partner with us

Partner with us

Is het ook jouw passie mensen te helpen in hun zoektocht naar een gezond en gelukkig leven? En zoek je een inspirerende omgeving met gelijkgestemden? Wil je het liefst focussen op het helpen van mensen met jouw talenten en je niet bezig houden met de praktische kant zoals: een website maken en onderhouden, hoe je (online) gevonden wordt, de marketing en sales van jouw bedrijf. Of misschien wil je jouw dienst in de vorm van een online programma aanbieden en weet je niet hoe je dat doet of is het te duur om het zelf te doen.

Wij kijken naar de wereld en zien mensen die hun vak verstaan in de vitaliteitsindustrie. Deze vitaliteitsprofessionals zijn zelfstandige ondernemers die gemotiveerd zijn om mensen gezonder te maken op het gebied van voeding, life coaching, yoga & meditatie, therapie, sport & beweging, persoonlijke ontwikkeling, natuurgeneeswijze, Ayurveda, massage, etc.

Ondernemen met de kracht van samen

IK = WIJ

SAMEN MAKEN WIJ HET VERSCHIL

Wij geloven dat door optimaal in je energie te staan je dit dan doorgeeft aan een ander en zo een betere wereld creëert. En dit begint… bij jezelf.

Wij zien dat vitaliteitsprofessionals vaak op zoek zijn naar ondersteuning bij het ondernemen. Hierbij komen immers ook andere zaken kijken. Hoe ontwikkel ik mij? Hoe kom ik over? Ik vind mensen helpen leuk, maar acquisitie niet. En hoe zit het met wetgeving op mijn vakgebied?
Wij staan voor jou klaar. Wij helpen jou optimaal ondernemen om zo de wereld gezonder en fitter te maken.
Vanuit de kracht van samen creëren we een win-win situatie. Samen kunnen we mensen écht helpen met een holistisch aanbod waardoor we op grote schaal impact maken.

Heb je interresse. Vul dan het onderstaande formulier in.

    Gastblogger

    Ben jij een verhalenverteller? En ben je een ervaringsdeskundige op het gebied van leefstijl of vitaliteit. Deel je verhaal en inspireer mensen. Jouw verhaal kan mensen écht helpen.

    Op ons platform krijg je een plek als gastblogger en helpen we jouw verhaal naar buiten te brengen.

    Heb je interresse. Vul dan het onderstaande formulier in.