Marsha Sewnandan2022-04-08T14:27:06+02:00

Marsha Sewnandan

Ayurvedisch Marma behandelaar
Sri Sri Yoga teacher
Leefstijl- en beweegcoach

offline: regio Purmerend e.o – Zaanstreek – Amsterdam – Zoetermeer

online: landelijk

 • Teacher Sri Sri Yoga, Art of Living Foundation  
 • Ayurvedische Marma Therapeut, Sri Sri Ayurveda 
 • Natuurvoedingsadviseur, Sonnevelt Opleidingen
 • Vernieuwend Coach, Sonnevelt Opleidingen
 • Energetisch Coach, Civas Opleidingen
 • Art of Breathing course, Art of Living Foundation
 • Sahaj Samadhi course, Art of Living Foundation
 • Bachelor of Business Administration, Hogeschool van Amsterdam
 • Communicatie en Sales trainingen, Kenneth Smith

IK HELP JE GRAAG MET

Ayurvedische Marma Therapie. Als Marma therapeut kan ik je onder andere helpen met het herstellen en ondersteunen van jouw energiebalans en het opheffen van blokkades in je energiebanen. Steeds vaker ontstaan er blokkades in onze energiebanen doordat deze verstoord worden door bijvoorbeeld stress, slechte voeding, medicatie, beschadiging, verwonding of trauma. Dat kan resulteren in (vage) gezondheidsklachten en blokkades in het lichaam.

Marmatherapie brengt de energiestroom door spieren, gewrichten en organen van het lichaam in balans. Blokkades kunnen worden opgeheven en de stroom van prana ((vibrerende elektromagnetische levensenergie) in lichaam en geest worden gestimuleerd via een lichte drukpunten massage (door je kleding heen). Marmapunten zijn 107 schakelpunten in het lichaam waar zich geconcentreerde levensenergie bevindt. Als deze weer vrij stroomt kan dit o.a. resulteren in direct diepe ontspanning, meer energie, verminderen van pijn, ondersteuning van je immuunsysteem en spijsvertering en opruimen van emotionele ballast.

Sri Sri Yoga. Let’s move together! Ben je klaar om in beweging te komen? Wil je zowel lichamelijk als mentaal fit en soepel worden zonder dat je per se lening hoeft te zijn? Dat kan, want deze vorm van yoga is zeer toegankelijk en aan te passen aan jouw niveau. Ontdek, leer en ervaar eeuwenoude krachtige asana’s (lichaamshoudingen), ademtechnieken en geleide meditaties. Ontdek wat deze bijzondere en zeer krachtige vorm van yoga kan doen voor jouw energie en gezondheid. Zowel als privéles en als groepsles te boeken op locatie.

Personal Training Onder begeleiding samen sporten kan je letterlijk en figuurlijk de kickstart geven die je nodig hebt. Ik help je om patronen te doorbreken en nieuw gedrag eigen te maken zodat je op korte termijn (weer) in de flow komt, rekening houdend met jouw unieke systeem en/of beperkingen.

Wil jij sterk en soepel worden met Yoga, krachttraining, (bodyweight workouts) of fitness boxing? Of kom je liever effectief in shape door samen te wandelen met een Beweegcoach? Heb je behoefte aan outdoor bewegen of maak je liever gebruik van een beweegplan voor binnenshuis? Ik help jou om in beweging te komen en te blijven.

Afgestemd op jouw persoonlijke doelen maken we samen een beweegplan en eventueel een compleet leefstijlplan inclusief voedingsadvies waarin we met reële stappen werken naar een duurzaam resultaat waarbij je niet alleen hard werkt, maar ook fun beleeft tijdens jouw beweegactiviteiten.

Ademwerk, de kracht van de adem is bizar groot en heeft mij op verschillende levels enorm geholpen. Dagelijks zet ik deze technieken in voor meer energiebalans, focus, ontspanning, helderheid, zelfvertrouwen, ondersteuning van mijn spijsvertering en nog veel meer. Het is voor mij niet meer dan logisch om deze bijzondere kennis en ervaring met jou te delen. Wil jij ook ontdekken wat ademtechnieken voor jou kunnen doen op het gebied van ontspanning, gezondheid of vage klachten? Wil je een betere connectie voelen tussen hoofd, hart en lichaam? Op eenvoudige wijze leer ik jouw eeuwenoude krachtige ademtechnieken die een zeer bijzonder effect kunnen leveren met betrekking tot jouw mentale en fysieke gezondheid. Deze technieken kun je vervolgens zelfstandig toepassen wanneer jij onder andere behoefte hebt aan:

 • Releasen van stress
 • Ontspanning van spieren
 • Ondersteuning van je zenuwstelsel
 • Meer focus en concentratievermogen
 • Helderheid in het brein
 • Vergroten van je zelfvertrouwen
 • Ondersteuning van je spijsvertering
 • Ondersteuning van je immuunsysteem
 • Verbetering van je longcapaciteit
 • Ondersteuning van je metabolisme
 • Ondersteuning van je vitaliteit, organen en spieren

Leefstijl- en voedingsadvies, hoe goed ken jij jezelf? Je lichaam, je mind en je hart? Weten wat je écht wilt, waar je letterlijk en figuurlijk energie van krijgt en wat jij daadwerkelijk nodig hebt om jouw ideale leven te leven is key for happiness & health!

Samen kunnen we aan de slag met Voeding, Beweging, Body & Mind en Groei en achterhalen we aan welke knoppen we moeten draaien om vorm te geven aan een gebalanceerde leefstijl die past bij jouw unieke zelf.

Ik help jou o.a om nog meer inzicht te krijgen in wie jij bent, wat jouw kracht is, hoe jouw unieke systeem werkt en in het doorbreken van (on)bewuste overtuigingen en patronen.

Ook help ik jou ontdekken en ervaren wat de kracht van natuurvoeding is en kan betekenen voor jouw fitheid, energiebalans, helderheid, focus, je spijsvertering, je darmen en je algehele gezondheid. Leer nog beter te luisteren naar de connectie tussen voeding en je lijf en leer hoe jij een volwaardige maaltijd samenstelt.

IK RICHT ME OP

IK RICHT ME OP

HOE IK WERK

Om jou zo goed mogelijk en duurzaam te helpen wil ik jou echt leren kennen en is er een klik nodig. Het managen en vergroten van jouw energie begint namelijk met inzicht krijgen in wie jij bent en wat jou echt gelukkig maakt. Waarom doe je wat je doet en wat is het wat jij écht wilt? Wat heb jij nodig om het leven te leiden waar je blij van wordt en wat zijn (on)bewuste patronen die jouw doelen in de weg staan? Ben je bereid om naar deze vragen te kijken, dan hebben we hoogstwaarschijnlijk een klik.

Ik heb een no-nonsense mentaliteit, werk resultaatgericht, ben open minded en interpersoonlijke sensitief. Ik help jou in je kracht te komen door een betere verbinding en balans te creëren tussen hoofd, hart en lichaam. Het is belangrijk dat jij je compleet op je gemak voelt en compleet je unieke zelf bent. Ik verbind met jou in gelijkheid en liefde, en spiegel jou je kracht zodat je met zelfvertrouwen je volgende fase bij de kern en met ‘fun’ aanpakt.

Hoe kan je starten?

Ben je nieuwsgierig of weet je niet wat bij jou past? Boek een gratis online kennismaking.

Reviews

Ik heb de marma behandeling als zeer bijzonder en prettig ervaren. De aanrakingen waren professioneel en ik voelde me snel op mijn gemak. In een korte tijd kwam ik in een diepe staat van ontspanning. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Vanessa

Venessa

Ik heb de coaching als zeer persoonlijk en professioneel ervaren. Marsha geeft ruimte en vult niet voor mij in. Ze is toegankelijk, warm, oprecht en ze weet snel tot de kern te komen. Dank Annemieke

Annemieke

Hoe zou het voor je zijn om…

 • blokkades op te heffen in je lichaam, spieren, gewrichten en mind

 • een beter connectie tussen hoofd en hart te realiseren

 • letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en te genieten van jouw bewegingsactiviteit

 • te ontdekken welke voeding daadwerkelijk past bij jouw unieke lichaam

 • te genieten van eten en kilo’s te verliezen zonder sapkuur of dieet?

 • ingesleten patronen stap voor stap te doorbreken met een realistisch en haalbaar plan voor een duurzaam resultaat?


Zodat jij…

 • je mentaal en fysiek fit en vitaal voelt

 • meer innerlijke rust en vrijheid ervaart
 • meer zelfvertrouwen ervaart

 • een betere connectie en balans vindt tussen hoofd, hart en lichaam

 • een gezond gewicht hebt en kan behouden

 • gezond, energiek en gelukkig ouder wordt

Mijn uitgelichte producten

Als Marma therapeut kan ik je onder andere helpen met het herstellen en ondersteunen van jouw energiebalans en het opheffen van blokkades in je energiebanen.

Ja ik ga ervoor

MIJN PAKKETTEN & PRODUCTEN & DIENSTEN

Mijn tarieven:

Marma behandeling € 65,- (1,5 uur)

MIJN INSPIRATIE

Dik door stress!

Dik door stress. Als we het al niet deden doen we het nu…. Hele dagen achter een bureau en of computer zitten. En je kunt zittend aardig wat druk ervaren dat zich kan ontwikkelen tot stress. Thuiswerken, online meetings bijwonen, calls beantwoorden, aan de keukentafel lesgeven aan de kinderen en ga maar door. Herkenbaar voor velen op dit moment. Stilzitten is funest voor ons lichaam  en al helemaal wanneer we gestrest zijn. Waarom?

Baking Soda, oneindig veel mogelijkheden!

Het bruist, smaakt naar zout, ziet eruit als een kristalvormige poeder en bindt zuren aan zich. Dit zijn enkele eigenschappen van zuiveringszout, ook wel bekend onder de namen: baking soda, natriumbicarbonaat, maagzout, steenzout of sodium bicarbonate en bekend als E500. Wil je weten wat baking soda voor jouw schoonheid en vitaliteit kan betekenen, lees dan gauw verder.

CONTACT

Kantooradres:
Eleanor Rooseveltlaan 3-25
2713 HV Zoetermeer

T: 06 52 333 002
E: Marsha@mastermyenergy.com

Ik werk altijd op afspraak.

Ga naar de bovenkant