Jaqueline de Vries2022-03-19T09:02:31+01:00

Jaqueline de Vries

Do-In teacher
Shiatsu masseuse
Voet- en handreflex masseuse 

offline: regio zoetermeer

online: landelijk

 • Shiatsu & Do-In opleiding bij NSKS
 • Zonnevlecht opleidingen: Voetreflex, Handreflex, Chinese voet
 • Intuïtieve ontwikkeling 1, 2 & 3 (Essence College)
 • Reiki 1&2 (Monique Peperkamp)
 • Stoelshiatsu (Ria van der List)
 • UPW (Tony Robbins)
 • A-Factor (Joseph McClendon)
 • NWNY (Tony Robbins)
 • Inside the male mind (Jordan Grey)
 • Pad van de Godin
 • Kruidenwijs, 13 manen ronde
 • Diverse Tantra cursussen/workshops

IK HELP JE GRAAG MET

Do-In Workshop. Do-In staat voor de weg naar binnen. Kom uit je hoofd en reis naar binnen voor innerlijke (meditatieve) rust. Kies voor een groeps- of een privé les. Je leert 6 speciale basisstrekkingen die werken als zelfmassage voor je drukpunten. In combinatie met de adem ruim je blokkades op in je meridianen (energiebanen) zodat jouw levensenergie -Ki- vrij kan stromen. Deelnemers ervaren meer contact met hun lichaam, ontspanning, body-mind balans & flexibiliteit. Jij bepaalt zelf je eigen tempo en hoever je gaat.

Do-In lessen. Onderhoud een gezonde stroming van je levensenergie -Ki- door regelmatig je meridianen te stimuleren met strekkingen, zelfmassage (drukpunten) en de adem. Naast de 6 basisstrekkingen leer je meer (verdiepende) strekkingen. Als de levensenergie in je lichaam vloeiend kan stromen voel je je fit en energiek. De organen die in verband staan met de meridianen worden ook beter voorzien van energie, waardoor ze (preventief) beter functioneren. Jij bepaalt zelf je eigen tempo en hoever je gaat.

Shiatsu massage. Na een korte intake gaan we aan de slag. Jij mag ontspannen op mijn mat liggen terwijl ik aan de slag ga. Tijdens de behandeling van 1 uur voel ik intuïtief waar je energiebanen blokkeren volgens specifieke oosterse technieken. Na het uur ervaar je direct het effect van de behandeling en deel ik mijn intuïtieve waarneming over wat je lichaam en geest vertellen.

Voet- & handreflex massage en Chinese voetmassage. De meeste meridianen in je lichaam beginnen in je handen of voeten. Vanuit hier kan ik je helpen deze banen weer te laten stromen en je organen te revitaliseren. De behandelingen geven ook directe ontspanning en innerlijke rust.

IK RICHT ME OP

IK RICHT ME OP

HOE IK WERK

Ik ben heel intuïtief ingesteld. In mijn lessen deel ik deze gave graag met jou in combinatie met de bijzondere eeuwenoude oosterse kennis. Zowel individueel als in groepslessen verbind ik met wat jij nodig hebt en schakel daarop. Hierdoor kan ik jou op een effectieve manier helpen je bewustzijn te vergroten. Het is namelijk belangrijk dat je zelf leert luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Hoe kan je starten?

 1. Ben je nieuwsgierig of weet je niet wat bij jou past? Boek een gratis online kennismaking.

Reviews

Ik heb van Jaqueline zowel DO-IN als Shiatsu mogen ontvangen. Ik heb haar daarbij als een zeer kundige en vaardige therapeut en docent/trainer ervaren. Jaqueline is een enorm gepassioneerd, warm en betrokken mens die met zowel Do-in als Shiatsu massage snel tot de kern van lichamelijk en daardoor ook geestelijke blokkades weet door te dringen. Dit werkte bij mij op effectieve wijze door.

Drs. Pim Koenen,
Aan alle belangstellenden voor een geweldige shiatsu massage!
Vanmiddag ben ik door Jacqueline de Vries gemasseerd , ik had last van spanningen in mijn rechter schouder gebied! Na het masseren waren helemaal verdwenen!
De massages waren soms grensverleggend onder andere woorden je spieren worden enigszins langer getrokken!
Zodat ze later heel ontspannend worden!
Frits Varenkamp, yoga docent
“Als slechte slaper is het bijna een onmogelijke taak mij knock-out te krijgen maar tijdens deze heerlijke voetmassage heb ik weinig bewust meegemaakt. Een unicum noem ik het! De kleine deeltjes die ik wakker was voelde erg ontspannend en rustgevend. Voor mensen die veel in hun hoofd zitten is het heerlijk om de energie naar beneden getrokken te voelen worden waardoor er bovenin ruimte voor ontspanning ontstaat. Een hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.”
Fay Luyckx , Sales/ Copywriter

Jaqueline en Do-In hebben mij geholpen het contact met m’n lichaam te herstellen 

Ronald Arthur,

Hoe zou het voor je zijn om…

 • je meer verbonden te voelen met je innerlijke zijn
 • als je meer balans ervaart tussen hoofd en hart
 • als je kunt luisteren naar de signalen van je geest en lichaam
 • je immuunsysteem preventief te versterken en te onderhouden

 • als je klachten en pijntjes minder worden of kunnen verdwijnen


Zodat jij…

 • Leniger wordt
 • je lekker in je vel voelt
 • lekker kan slapen
 • met energie uit bed stapt
 • je happy voelt

Mijn uitgelichte producten

Geldigheid 4 maanden na aankoop. De aankoopfactuur is je bewijs van jouw strippenkaart. Je ontvangt bij je eerste les een strippenkaart van de docent.
Op locatie

Ja, ik ga ervoor

MIJN PAKKETTEN & PRODUCTEN & DIENSTEN

Mijn tarieven:

Voetreflex massage € 45,-
Shiatsu behandeling € 55,-
Do-In basiscursus 6 lessen voor € 65,-
Prive cursus Do-In € 350,-

MIJN PROGRAMMA’S

Meer informatie

Wat is Do-In?

Do-In is een eeuwenoude oosterse oefenkunst in de vorm van meridiaan oefeningen en strekkingen. Vrij vertaald betekent Do-In ‘De weg naar binnen’. Deze bijzondere oefenkunst heeft als doel de gezondheid in balans te houden en maakt onderdeel uit van de Traditionele Chinese Geneeskunde en Japanse geneeswijze. Do-In stimuleert het zelf-herstellend vermogen en kan een positief effect hebben op klachten. Ervaar een positief effect op jouw energiebalans, algemene welzijn en het vergroten van je lichaamsbewustzijn.

De oefenkunst is een bewegingsvorm die gebruik maakt van strekkingen, zelfmassagetechnieken en de adem. Met zelfmassage wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie gestimuleerd. Het doel is om de meridianen op te warmen, te strekken en blokkades op te ruimen. Meridianen zijn energiebanen in het lichaam waar de Ki, de vitale levensenergie, doorheen stroomt. Door het strekken van de meridianen stroomt de Ki weer vrij door het lichaam. Wanneer de Ki van en naar de organen en weefsels vrijer stroomt functioneert een orgaan beter en dit bevordert de gezondheid.

De lessen zijn rustig, ontspannen en niet moeilijk. Houdingen en strekkingen zijn afgestemd op wat jij kan en wat bij jou past. Je leert spanningen in jouw lichaam te herkennen en met de zelfmassagetechnieken en adem positief te beïnvloeden.

Wat leer je?

 • Strekkingen, zelfmassagetechnieken
 • Kennis over meridianen in je lichaam, met welke organen ze zijn verbonden en wat ze doen
 • Vitale strekkingen (basisoefeningen) die je elke dag nieuwe energie geven
 • Kennis over Yin en Yang
 • Kennis van de vijf elementen volgens de Oosterse filosofie
 • Waarom bepaalde oefeningen belangrijk zijn en waarom het belangrijk is om deze te doen in een bepaald jaargetijde
 • Welke oefeningen je kan doen en bij welke klachten

Wil jij Jaqueline de Vries beter leren kennen? 

Luister dan naar haar podcast waarin zij meer deelt over hoe haar werkwijze is. 

MIJN INSPIRATIE

Do-In Yoga 3e Basisstrekking

In deze blog neem ik je mee in de strekking van de maag-en miltmeridiaan. Klachten die gerelateerd zijn aan deze twee organen kunnen worden verzacht.

CONTACT

Vegelinsbos 37
Zoetermeer

JaquelineSusan1968@gmail.com

T: +31 6 349 246 93

Openingstijden (altijd op afspraak)

Ga naar de bovenkant