FOUNDERS

Ons verhaal

Zes mensen met een intens verlangen naar een ‘purpose-full’ leven. Op een bijzondere manier heeft het universum ons samengebracht. Je kent dat wel, je wilt een gele auto en ineens zie je allemaal gele auto’s rijden. We zijn allemaal verschillend en wat ons direct verbond en altijd zal blijven verbinden is onze zoektocht naar energie, zelfliefde, vrijheid, balans, authenticiteit en passie om andere mensen vanuit “practise what you preach” te inspireren.

We zijn een bijzonder én uitdagende samenwerking aangegaan vanuit de intentie onze volle potentie te leven. Plezier, verbinding, hard werken, af en toe botsen, authenticiteit, persoonlijke groei en bovenal de krachtige energie van ons samen en geloof in onze droom kenmerken onze vriendschap en samenwerking,

Onze droom is samen een betere wereld te creëren, voor onszelf en onze kinderen. Een wereld waarin wij niet alleen afhankelijk zijn van machtige industrieën als de farmaceutische- en voedingsindustrie. Een wereld waarin jij zelf weer weet wat jou energie geeft, wat goed is voor jouw lichaam en geest. Waar er wel erkenning is voor jou unieke persoon en waar je niet als gemiddelde wordt gezien. En nog belangrijker, waar jij zelf regie hebt over jouw energie en daarmee ook over jouw gevoel van geluk en vrijheid. Het kan echt!

Door onze krachten en talenten te bundelen bouwen wij aan een wereldwijde community, die zowel offline als online de missie heeft elkaar te helpen een betere wereld te creëren. Hoe?

  • Door jou te helpen ontdekken hoe jij jouw energieniveau kan optimaliseren. Vanuit liefde voor jezelf.
  • Op ons online platform vind je informatie, inspiratie en programma’s om effectief aan je gezondheid te werken.
  • Tevens is ons platform de plek waar vitaliteitprofessionals elkaar ontmoeten. We bundelen onze kennis en krachten zodat we vanuit een holistisch aanbod mensen duurzaam kunnen helpen. SAMEN maken we ECHT impact!

‘ We can’t help everyone, but everyone can help someone.’ – Ronald Reagan

Wil je meer weten over de zes Founders Radha Poeran, René Braam, Astrid Gobardhan, Elly Korving, Yuri Pieplenbosch, Marsha Sewnandan? Lees hier ons persoonlijke verhaal.

Radha Poeran

Trainer Art of Breathing I Orthomoleculair therapeut I Natuurvoedingsadviseur I Trainer Hormoonfactor I Vitaliteitsadviseur bedrijven I Marma-behandelaar I Coach I Ondernemer I HR-manager

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn verhaal. Mijn naam is Radha Poeran. Deze quote illustreert mijn levensreis. Van kleins af aan ben ik op zoek naar geluk en liefde. Wie niet, toch? Van mijn ouders kreeg ik het recept mee dat hard studeren, diploma’s halen en carrière maken leidt tot materiële welvaart wat gelijk staat aan geluk. Dit pad heeft mij absoluut mooie dingen gebracht. Ik heb mooie mensen mogen ontmoeten en kansen gehad om mijzelf veelzijdig te ontwikkelen. Mijn mooiste inzicht was dat een succesvolle carrière in het bedrijfsleven niet datgene is waar ik echt blij van werd. Langzaam maar zeker was ik de verbinding met mezelf kwijtgeraakt, en daarmee ook de verbinding met de diepere vraag ‘wat is mijn bijdrage in het groter geheel’. De sleur van gemak en luxe nam de overhand, en ook wel angst, wat kon ik anders doen. Dit is toch wat we met elkaar hebben afgesproken, hoe het systeem werkt. Gechargeerd, studeren, hard werken en daarna met pensioen.

Dankbaar ben ik dat ik in 2013 levensbedreigend ziek werd.

Letterlijk mijn wake-up call. Ik was overtuigd dat mijn ziek zijn verbonden was met mijn verlangen het leven te durven leven waar ik echt ten diepste blij van word. Een uitdagende reis startte met het eerste belangrijke besluit, ik zegde mijn baan op. Dit ging gepaard met verschillende emoties van angst, verdriet tot blijdschap en vrijheid..

Mijn tweede besluit tijdens mijn reis was, ik ben niet mijn ziekte. Ik was gediagnosticeerd met een auto-immuunaandoening. Ik geloof sterk in het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Ook omdat ik al op jonge leeftijd de bijzondere cursus over ademhalingstechnieken en meditatie (the Art of Breathing) bij de Stichting Art of Living had gevolgd. Deze technieken hebben mij heel veel gebracht op het gebied van energie, focus en verbinding. Gaande weg heb ik zelf de opleiding tot trainer Art of Breathing succesvol afgerond. Met veel plezier, geef ik inmiddels 20 jaar trainingen en coaching op het gebied van stressmanagement, zowel in het bedrijfsleven als in de particuliere sector. Ik ben ervan overtuigd dat ik hierdoor 25 jaar succesvol in het bedrijfsleven heb kunnen functioneren. H.H. Sri Sri Shankar is de oprichter en verlicht leermeester van de wereldwijde NGO the Art of Living Foundation. Hij inspireert mij elke dag om het beste uit mijzelf te halen door zelf het voorbeeld te leven.

Uiteindelijk is dit mijn mooiste reis geworden, de reis naar mijzelf, en van daaruit de verbinding weer voelen met het alles wat leeft, het universum. Ten diepste kan ik voelen dat mijn missie in leven draait om vanuit zelfliefde te leven en dit door te geven.

The ultimate luxury is to combine passion and contribution. It’s also a very clear path to happiness.

Mijn overtuiging om beter te worden was heel sterk en ben intuïtief gestart met het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van voeding. In eerste instantie om vanuit kennis mijzelf te helen. In een paar jaar heb ik aantal opleiding succesvol afgerond: natuurvoedingsadviseur, trainer hormoonfactor, vitaliteitsadviseur op de werkvloer, marma behandelaar (ayurvedische drukpunten) en orthomoleculair therapeut. Tijdens deze reis ontdekte ik mijn passie voor een gezonde leefstijl en ben vitaler dan ooit en volledig genezen. Inmiddels heb ik honderden mensen met mijn kennis en persoonlijke ervaring mogen helpen en inspireren. Dit is was mij écht gelukkig maakt. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen ontdekken en ervaren.

When the energy is high, we experience self love, then healing happens automatically .

De rode draad van gezondheid en zelfliefde is voor mij energie. Als jij je energiek voelt kan je de hele wereld aan, je kan vol van het leven genieten. Als je energie laag is, voel je je depressief, moe, het glas is half leeg, alles zit tegen. Helaas ervaar ik te veel om mij heen dat mensen en kinderen moe zijn, zich niet fit voelen. Ik heb dat ook jaren gehad, in het weekend moe op de bank en maandag weer opnieuw hetzelfde doen. Het is bijna normaal om moe en druk te zijn.

Als je energie hoog is heb je zelfvertrouwen, ben je creatief, voel je je vitaal, voel je de verbinding en liefde met jezelf en durf je met vertrouwen te kiezen voor een leven waar jij blij van wordt. Meesterschap worden van jouw energieniveau is voor mij de belangrijkste skill/vaardigheid in het leven geworden. Dit is wat gezondheid voor mij is, waar zelfheling start.

Small acts, when multiplied by millions of people can transform the world.

Stel je voor….ik durf weer groot te dromen. Ik durf te denken dat wij met elkaar een betere wereld kunnen creëren. Een wereld waarin wij niet alleen afhankelijk zijn van machtige industrieën als de farmaceutische- en voedingsindustrie. Een wereld waarin jij zelf weer weet wat jou energie geeft, wat goed is voor jouw lichaam en geest. Waar er wel erkenning is voor jou unieke persoon, waar je geen gemiddelde bent. En nog belangrijker, waar jijzelf regie hebt over jouw energie en daarmee ook over jouw gevoel van geluk. Het kan echt! Het start klein, met jouw besluit, JA IK WIL. En door zelf het voorbeeld te leven creëren we met elkaar een andere wereld. Doe je met ons mee? Weet dat Master My Energy er voor jou is, met gecertificeerde coaches, prachtige kennis, liefdevolle inspiratie & events en kwalitatief hoogwaardige programma’s. Allemaal gericht op dat jij zelf leert hoe jij je eigen energiecoach wordt, zelf Master wordt van jouw Energie. Het start met jouw besluit. Dit is onze belofte.

“Kom…laten we samen deze reis starten. Een reis waarbij wij jou coachen, trainen, begeleiden en inspireren. Wij beloven dat wij met alles dat wij aan kennis, ervaring en inspiratie over voeding, body & mind, beweging en persoonlijke groei hebben met jou delen. Wij beloven dat wij met liefde, passie en commitment naast jou lopen tot jij klaar bent om zelf verder te reizen. Wat wij van jou nodig hebben is het besluit is ‘JA, ik wil’. “ Dus wij vragen aan jou… ga je mee op reis?

We can help everyone, but everyone can help someone.

Alles is energie. Veel liefs en ik kijk uit naar onze ontmoeting, Radha Poeran

Yuri Pieplenbosch

Creative director | Ondernemer

Ik ben Yuri Pieplenbosch en ben al ruim 20 jaar ondernemer. Ondernemen is een vak apart. Het word je deels op school geleerd maar in de praktijk blijkt alles anders. ⁠Maar wat maakt je een ondernemer? Voor mij betekent het anders denken dan anderen. ⁠Origineel zijn, vaste patronen in twijfel trekken en handelen naar eigen inzicht. ⁠De levensinstelling die ik hanteerde, waar ondernemen niet stopt na werktijd, kwam echter wel met een prijs: mijn hoofd stond en staat nooit stil. Nadat ik een paar jaar geleden vastliep en opgebrand raakte, ben ik op zoek gegaan naar mijzelf. ⁠

Naast het leren van diverse meditatie- en ademhalingstechnieken heb ik ontdekt dat ik op een aantal vlakken heel succesvol ben geweest maar ook op welke vlakken, en vooral waarom, het niet lukte. ⁠Het bleek allemaal te kunnen worden verklaard met één antwoord, de basis van alles: ⁠ ‘ENERGIE’
Alles waar ik succesvol in was werd volbracht met een zekere impact van MIJN ENERGIE. Omdat het mijn VOLLEDIGE FOCUS had! En laat dit nu hetgeen zijn wat je kan sturen! ⁠
Where focus goes, energy flows!⁠
Ik ben geïnspireerd geraakt om dit toe te passen op ELK onderdeel van mijn leven, van mijn voeding tot mijn relatie, maar ook op mijn werk en lichaam. ⁠Ook heeft het mij geïnspireerd om het geleerde door te geven aan anderen. Vandaar dat ik samen met vijf ‘like-minded souls’, Master My Energy heb opgericht. ⁠
Energie is voor mij alles. Het zorgt ervoor dat je het maximale uit je dag haalt, je goed voelt, anderen inspireert en dat je succesvol kunt zijn, het verhoogt de kwaliteit van je leven.⁠

Astrid Gobardhan

Ondernemer I Inspirator I Meditatietrainer

Hey, ik ben Astrid 

Moeder van 2 geweldige meiden en werkzaam als advocaat. Ik ben in 2013 terecht gekomen in een burn out en toen is mijn reis gestart van hoofd naar hart doordat ik ging mediteren. ⁠

Omdat ik dit van de beste wilde leren, ben ik naar Amerika gevlogen, naar het Chopra Center. En toen ben ik een Chopra Certified Meditation Teacher geworden. ⁠

Sindsdien leer ik mensen op een nuchtere manier mediteren zodat anderen ook leren rust te creëren in hun hoofd en beter leren voelen wat hun hart of lijf vertelt. ⁠

Ik geef ook yogales omdat je met yoga de energie in je lijf weer in beweging kunt laten brengen en een meditatie in beweging is. ⁠

Op een hele bijzondere manier ben ik de andere 5 oprichters van Master My Energy tegen gekomen. We hadden direct een klik. Samen hebben we dezelfde missie: jou helpen te leren de antwoorden in jezelf te vinden. ⁠

We worden omringd door heel veel informatie, maar wij zijn er van overtuigd dat je Master kunt worden van je eigen energie.

Marsha Sewnandan

Leefstijlcoach | Ondernemer

Hallo, ik ben Marsha⁠

Als Health & Energy Coach deel ik met passie advies, bewustwording en inspiratie betreft gezondheid en energie. 

Gedurende mijn opleiding Bedrijfskunde ben ik al vroeg gestart met diverse commerciële rollen in het bedrijfsleven. Een mooie tijd waarin ik veel succes, kennis en ervaring heb mogen opdoen. Toch werd ik op den duur geconfronteerd met onrust in mijn werk. Ik miste passie en voldoening en niet lang daarna ervaarde ik tevens een disbalans in mijn energie en gezondheid. Hierdoor is mijn zoektocht naar wat geluk en gezondheid ECHT voor mij betekent gestart. ⁠

Vanuit passie voor een ‘healthy lifestyle’ en de wens om mijn mind en lichaam beter te leren kennen, heb ik opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van voeding, beweging, coaching, meditatie en energie. Dit zijn een aantal instrumenten die helpen een betere verbinding tussen het HART, HOOFD en LIJF te creëren.⁠

Hiermee anderen helpen hun levenskwaliteit te verhogen is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Maar daarvoor moest ik eerst leren om beter voor mijzelf te zorgen, vanuit LIEFDE. Want dat is voor mij immers de grootste bron van ENERGIE. Dankbaar en trots ben ik om samen met de andere founders Master My Energy te introduceren. ⁠

Master My Energy is er voor iedereen die meer wil weten over het managen en verhogen van energie. ⁠

Elly Korving

Ondernemer I Inspirator

Persoonlijke groei, out of the box denken en onvoorwaardelijk kunnen helpen zijn mijn belangrijkste waarden⁠.⁠

Ik ben moeder van 2 tieners en al ruim 25 jaar onderneemster. Samen met partner Yuri deel ik al ruim 29 jaar het leven en samen zijn wij altijd op zoek naar avontuur en iets nieuws. Optimaal van het leven genieten en alles eruit halen!⁠

Echter ken ik ook mindere tijden.⁠ Na een flinke burnout ben ik eigenlijk pas ècht vol aan het genieten en bewust keuzes aan het maken.⁠

Mijn reis van de laatste 5 jaar is eigenlijk leren hoe mijn systeem nu echt werkt. ⁠Op zoek naar wat voor mij de beste manier is om mijn energie hoog te houden.⁠

Zo ben ik op mijn zoektocht Radha, Marsha, René en Astrid tegen gekomen en delen we allemaal dezelfde waarden in het leven. Dat is nu samengekomen in Master My Energy. ⁠

We zijn nu aan het starten en het is en wordt een super mooie reis om anderen te inspireren en te ondersteunen in hun reis en zoektocht naar meer energie.⁠

Super om jullie te mogen inspireren en onderdeel te mogen zijn in jullie reis op weg naar een betere energie.

René Braam

Bouwer | Equalizer

Hallo, mijn naam is René Braam. Ik ben letterlijk een man van weinig woorden, deze quote van Albert Einstein omschrijft mij het beste. ⁠

Ik word heel blij als ik andere mensen kan helpen.⁠

Juist omdat ik een redelijk zorgeloos leven heb gehad en nog steeds een rijk leven heb waar ik heel dankbaar voor ben. Ik ben gezond, heb een mooi gezin met twee prachtige kinderen. ⁠Mijn jeugd was zorgeloos en liefdevol, studeren gaat mij makkelijk af en ik heb een leuke afwisselende baan als Software Developer in de IT. ⁠

Ik vind een mooie balans tussen hoofd en hart met meditatie en ademhalingstechnieken. Ruim 20 jaar geleden ben ik hiermee in aanraking gekomen via de stichting Art of Living. H.H. Sri Sri Shankar, de oprichter en verlicht leermeester van de wereldwijde NGO the Art of Living Foundation, is mijn inspiratiebron. Hij is voor mij echt een voorbeeld van de kracht van liefde, commitment en dienstverlening. Jarenlang heb ik met dankbaarheid vrijwilligerswerk gedaan voor deze stichting.⁠

Master My Energy is voor mij een manier om veel mensen te helpen met hoe zij hun energie kunnen verhogen. ⁠

In een korte tijd zijn mijn ouders overleden als gevolg van ziekte. Dit was voor mij een confronterende spiegel om andere leefstijlkeuzes te maken, vooral ook vanuit preventie. ⁠

Kwaliteit van leven zit voor mij in de kleine dingen. Als ik eindelijk thuis ben na een lange file, ik nog steeds energie heb voor mijn gezin. Ik krijg de kennis via mijn vrouw die een expert is op dit gebied en realiseer mij ook dat dit niet vanzelfsprekend is. ⁠

Ik zie ook op werk in een kantooromgeving hoe weinig energie mensen hebben. Uiteindelijk is gezondheid je grootste goed. ⁠

Ik ben heel dankbaar dat ik mijn talent op het gebied van IT nu ook kan inzetten om de kennis over energie voor de wereld beschikbaar te stellen. Zodat iedereen zelf met kennis en eigen regie hun kwaliteit van leven kan verbeteren. Wel of geen energie hebben, betekent voor mij namelijk het verschil in kwaliteit van leven.