BASISCURSUS DO-IN

6 lessen voor € 65,-

Ja, ik ga ervoor

Jaqueline de Vries

Basiscursus Do-In Yoga

Leer meer over deze Aziatische vorm van bewegen.

Meridiaan yoga, breng je energie banen in balans.

6 lessen voor € 65,-
1x per week les

Op locatie in Zoetermeer

Dit kan het opleveren:

Dit ga je leren:

  • 6 basisstrekkingen van Do-In Yoga

  • Het in balans brengen van je meridianen
  • Energieniveau verhogen

  • Meer kennis over de elementen
  • Kennis over de verbinding tussen de organen en de energiebanen

Dit ga je leren:

  • Energieniveau verhogen

  • Bewustzijn verhogen

  • Innerlijke rust

  • Focus aanbrengen en vasthouden

  • Hoe je gezonder en bewuster kan leven

Doe mee en breng jezelf meer in balans.

Zeg JA tegen jezelf en zorg dat jij erbij bent voor deze unieke ervaring.

Ja, ik ga ervoor

Jaqueline de Vries/ Do-In docente & shiatsu-, voet- en intuïtieve masseuse

‘Laat je hart je gids zijn. Zij fluistert. Dus luister heel goed…’.

Mijn naam is Jaqueline de Vries. Mijn reis naar mijn hart is 12 jaar geleden begonnen toen de Chinese geneeskunde in de vorm van Shiatsu en Do-In op mijn pad kwam. Deze prachtige en eeuwenoude kennis hebben mij leren luisteren naar wat mijn lichaam en geest te vertellen hebben. Ik was het contact met wat ik écht wil helemaal kwijt geraakt waardoor ik uiteindelijk jaren geleden in een emotioneel/lichamelijke crisis belandde (w.o. Burn out). Mijn zoektocht naar herstel heeft mij geleid naar Shiatsu, een hele bijzondere vorm van massagetherapie en Do-In. Met Do-In doe je specifieke houdingen/stretches (vergelijkbaar met Yoga) om je energiebanen (meridianen) in balans te brengen door bijvoorbeeld blokkades op te ruimen. Mede dankzij deze krachtige helende technieken ben ik inmiddels weer gezond en sterk en kan ik weer volop genieten van mijn 2 volwassen kinderen.

Uit ervaring weet ik dat een gezonde balans bewaren dagelijks aandacht vraagt. Er bestaat geen quick fix of 365 dagen per jaar happy zijn. Ik heb geleerd dat je rijk bent als je in staat bent op ieder moment terug te keren naar je balans door te luisteren naar wat je lichaam en geest nodig hebben.

En hierdoor heb ik ook mijn passie én kracht ontdekt. Als teacher van Shiatsu, Do-In, hand- en voetreflexmassage en Chinese voetmassage help ik met plezier en liefde mensen. Al deze vormen van massages en technieken zijn heel intuïtief en helend op verschillende lagen. Met andere woorden de behandeling en uitwerking wordt (automatisch) afgestemd op wat jij nodig hebt. Het is het mooiste wat er is. We hebben allemaal een zoektocht naar liefde, rust, plezier, vitaliteit en leven vanuit je hart. Super mooi en dankbaar dat ik hierin af en toe mag helpen.

Caring is Sharing!