JOUW RESULTAAT

Wat goed je deze test hebt gedaan. Jij kan meer energie gebruiken.

Hierbij alvast 5 tips om de dag met energie te starten.

1. Als je in de ochtend wakker wordt, maak er een gewoonte van voordat je ogen opent je gedachten eerst bewust te richten op dankbaarheid. Bedenk drie dingen waar je dankbaar voor bent. Diverse onderzoeken laten zien dat dankbaarheid positieve effecten heeft op onze gezondheid, ons geluksgevoel en onze relaties.

2. Breng dan je bewustwording naar je lichaam. Voor dat je uit bed stap, rek je zelf eerst helemaal uit. Trek je knieën naar je borst en adem een paar keer diep in en uit. Dit is goede massage voor je darmen. Stap dan rustig uit bed, rek je nog een keer uit, maak je zelf helemaal lang. Rol je schouders een paar keer naar voren en achteren. In de ochtend stretchen is goed voor je spieren en bloedsomloop.

3. Start de dag met een groot glas lauw water om je vocht aan te vullen en afvalstoffen te verwijderen. In de nacht verlies je veel vocht en is je lever hard aan het werk geweest om o.a. ook stoffen die schadelijk zijn te neutraliseren.

4. Schrijf voor jezelf op wat je doel is van de dag. Wat wil je minimaal doen, vergeet je rustmomenten niet. Wat je aandacht geeft groeit.

5. Plan in je agenda minimaal 30 minuten in om buiten te gaan lopen. Wandelen in daglicht is goed voor je darmen en voor een goede aanmaak van je slaaphormoon.