Astrid Gobardhan
Inspirator & Chopra Certified Meditation Teacher

DIRECT BOEKEN
offline: regio DUBAI

online: worldwide

Opleiding:

Chopra Certified Meditation Teacher

IK HELP JE GRAAG MET

Mediteren. Ik leer je te mediteren volgens de wijze van Deepak Chopra. Zijn meditatietechniek is gebaseerd op de Primordial Sound Meditation (hyperlink naar blog). Vind jij het lastig rust te creëren in je hoofd, of heb je gevoel niet in contact te zijn met je innerlijke stem? Ik help je toegang te krijgen tot de stilte in jou die altijd aanwezig is.  Daarnaast kan ik een coach zijn voor jou op je spirituele pad. Ben je toe aan meer verdieping in je meditatie? Dan neem ik je mee naar de diepere lagen van je bewustzijn. 

Mental coaching/ life coaching. Leef jij je volle potentie? Leef jij vanuit je hart? Ik kan je helpen weer in contact te komen met je diepste wensen en je helpen te gaan leven vanuit je hart. Ook als je nu in een crisis-situatie zit kan ik je helpen de grote lijnen weer te zien zodat je je weer kunt gaan focussen op dat wat jou verder helpt. Dit doen wij altijd samen. Op een manier dat voor jou werkt.

IK RICHT ME OP

IK RICHT ME OP

HOE IK WERK

Ik vind persoonlijk contact heel erg belangrijk. Dus welke vorm van ondersteuning je ook kiest, er zal altijd een moment zijn waarop wij elkaar in de ogen kunnen kijken, al is dat online, zodat ik nog beter op je af kan stemmen. Ik reis graag met je mee op je levenspad en ben er voor je op de momenten waarop jij mij nodig hebt.

Hoe zou het voor je zijn om…

 • meer rust te hebben in je hoofd
 • beter met je angsten om te kunnen gaan
 • Ingesleten patronen stap voor stap doorbreken?
 • op een natuurlijke manier, zonder medicatie, door je burn-out heen komen?
 • je belemmerende overtuigingen om te buigen naar een positieve mindset?

 • master te zijn van jouw levensenergie?
 • effectief met stress, werk- en prestatiedruk om te kunnen gaan?


Zodat jij…

 • veerkrachtiger wordt 
 • minder vermoeid bent omdat je meer rust ervaart
 • ook rust in je omgeving kunt creëren omdat jij rust uitstraalt
 • veel meer uit je hart leeft
 • dingen doet waar je blij van wordt

Tarieven

Hieronder zijn mijn opties:

Plan je afspraak (in de kalender kan je meteen afrekenen) ->

oktober 2021
ma di wo do vr za zo
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

MIJN ONLINE PAKKETTEN

Let’s get started

 • 6 sessies online van 75 min

 • Tussentijds whatsapp en emailcontact naar behoefte
 • Drie ademhalingstechnieken
 • 1x Geleide meditatie specifiek ingesproken voor jou

€ 450,- incl. btw

Ready for the next step

 •  8  sessies online van 75 min

 • Tussentijds whatsapp en emailcontact naar behoefte

 • Drie ademhalingstechnieken

 • 2x Geleide meditatie specifiek ingesproken voor jou

 • Online nazorgconsult van 30 minuten

€ 750,- incl. btw

Total transformation

 • 12  sessies online van 75 min

 • Tussentijds whatsapp en emailcontact naar behoefte

 • 5 ademhalingstechnieken

 • 3x Geleide meditatie specifiek ingesproken voor jou

 • 2x online nazorgconsult van 30 minuten

€ 1150,- incl. btw

REVIEWS

De begeleiding van Astrid met de Primordinal Meditatie was erg mooi. Astrid heeft een fijne en nuchtere manier van uitleggen.

Haar begeleiding beperkte ze niet tot het aantal sessies, maar ook tussendoor en na de sessies toont zij interesse in mijn vooruitgang.

Bij iedere inzicht die ik mocht krijgen, maakte zij het vreugde dansje samen met mij.

Astrid is een warm persoon die het beste met jou voor heeft. Het is zo een goede ervaring geweest, dat ik mijn naasten heb aangeraden de meditatie bij haar te leren. Dankjewel Astrid!

Angela Ramsoedh

Astrid guided me to my inner transformation.

She taught me that the secret to initiate and fully achieve a spiritual awakening is through meditation. Like a butterfly emerging from it’s cocoon, once your inner transformation to a higher level of consciousness is complete the benefits are vast.
Such as inner peace, true happiness no matter the circumstances in your life, unconditional love for all living beings, a worry stress/anxiety free natural existence and finding your true self and true path.

Astrid is an amazing person. My friend, my light, my spiritual guide and I am grateful our paths have crossed.

Maria Pappa

Life is 10% what happens to you and 90% how you respond to it.

Wij maken allemaal dingen mee in ons leven die wij niet leuk vinden. De oorzaak van alle stress is uiteindelijk dat er iets gebeurt wat jij niet wilt. Ook ik heb veel dingen mogen meemaken in mijn leven die ik niet leuk heb gevonden. Bijvoorbeeld mijn burn-out en de paniekaanvallen die ik daarbij had. De angst werd veroorzaakt door iets in mij. Ik werd mij daarvan bewust toen ik ging mediteren. Pas nadat ik mij daar bewust van werd, kon ik de manier waarop ik reageerde veranderen. Met mediteren verhoog je je bewustzijn. Je kunt beter naar jezelf kijken. Je zelfreflectie neemt toe. Uiteindelijk besef je dat alles om jou draait en de manier waarop je er op reageert. De eerste stap is wel dat je je bewust wordt van hoe jij reageert. Op die manier kun je patronen doorbreken en werken aan je groei. Mediteren kan je daarbij ontzettend goed helpen.

De laatste jaren lees je steeds meer over meditatie. Gelukkig wordt het niet meer gezien als iets zweverigs. Dit komt mede door de vele wetenschappelijke onderzoeken naar meditatie. Steeds meer mensen op topniveaus in bedrijven ontdekken de weg naar meditatie. Door regelmatig te mediteren creëer je rust in je hoofd. En vanuit die rust, kun je veel creatiever en succesvoller zijn.

Ik leer je mediteren volgens de techniek van Deepak Chopra. Deze techniek heet “ Primordial Sound Mediation”. Je mediteert hierbij op een geluidsvibratie. Door middel van jouw geboortedatum en tijd rekent het Chopra Center uit welk geluid het universum maakte toen jij werd geboren. Op dat moment was jij ongeconditioneerd, een blanco vel. Door te mediteren op jouw specifieke trilling, beweeg je je energieveld steeds dichter naar dat moment en doorzie je je conditioneringen. Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke geluidsvibratie en wil je op een no-nonsense manier leren mediteren? Dan kom ik graag in contact met jou. Ook als je op zoek bent naar meer verdieping in je meditatie.

MIJN INSPIRATIE

Liefde voor een ander start met zelfliefde

Deepak Chopra mediteren helpt!

Wat is Yin Yoga?

MIJN EVENTS

Locatie: online
Nazien? Klik hier

Workshop Manifest My Purpose

Locatie: offline
Reeds geweest

CONTACT

Online
E: astrid@mastermyenergy.com

Openingstijden

ma 09.00 – 17.00
di 09.00 – 17.00
wo 09.00 – 17.00
do 09.00 – 17.00
vr 09.00 – 17.00

online op afspraak