Astrid Gobardhan
Inspirator & Chopra Certified Meditation Teacher

offline: regio DUBAI

online: worldwide

Opleiding:

Chopra Certified Meditation Teacher

IK HELP JE GRAAG MET

Mediteren. Ik leer je te mediteren volgens de wijze van Deepak Chopra. Zijn meditatietechniek is gebaseerd op de Primordial Sound Meditation (hyperlink naar blog). Vind jij het lastig rust te creëren in je hoofd, of heb je gevoel niet in contact te zijn met je innerlijke stem? Ik help je toegang te krijgen tot de stilte in jou die altijd aanwezig is. Daarnaast kan ik een coach zijn voor jou op je spirituele pad. Ben je toe aan meer verdieping in je meditatie? Dan neem ik je mee naar de diepere lagen van je bewustzijn.

Mental coaching/ life coaching. Leef jij je volle potentie? Leef jij vanuit je hart? Ik kan je helpen weer in contact te komen met je diepste wensen en je helpen te gaan leven vanuit je hart. Ook als je nu in een crisis-situatie zit kan ik je helpen de grote lijnen weer te zien zodat je je weer kunt gaan focussen op dat wat jou verder helpt. Dit doen wij altijd samen. Op een manier dat voor jou werkt.

IK RICHT ME OP

IK RICHT ME OP

HOE IK WERK

Ik vind persoonlijk contact heel erg belangrijk. Dus welke vorm van ondersteuning je ook kiest, er zal altijd een moment zijn waarop wij elkaar in de ogen kunnen kijken, al is dat online, zodat ik nog beter op je af kan stemmen. Ik reis graag met je mee op je levenspad en ben er voor je op de momenten waarop jij mij nodig hebt.

REVIEWS

De begeleiding van Astrid met de Primordinal Meditatie was erg mooi. Astrid heeft een fijne en nuchtere manier van uitleggen.

Haar begeleiding beperkte ze niet tot het aantal sessies, maar ook tussendoor en na de sessies toont zij interesse in mijn vooruitgang.

Bij iedere inzicht die ik mocht krijgen, maakte zij het vreugde dansje samen met mij.

Astrid is een warm persoon die het beste met jou voor heeft. Het is zo een goede ervaring geweest, dat ik mijn naasten heb aangeraden de meditatie bij haar te leren. Dankjewel Astrid!

Angela Ramsoedh, Jou Inhoud Komt Hier

Astrid guided me to my inner transformation.

She taught me that the secret to initiate and fully achieve a spiritual awakening is through meditation. Like a butterfly emerging from it’s cocoon, once your inner transformation to a higher level of consciousness is complete the benefits are vast.
Such as inner peace, true happiness no matter the circumstances in your life, unconditional love for all living beings, a worry stress/anxiety free natural existence and finding your true self and true path.

Astrid is an amazing person. My friend, my light, my spiritual guide and I am grateful our paths have crossed.

Maria Pappa, Jou Inhoud Komt Hier

In het begin vond ik het lastig om te mediteren. Door frequent te mediteren samen met de meditaties van Astrid werd het makkelijker om rust te creëren in mijn hoofd.

Nasser Rahmoe
Ik vond het moeilijk om te starten met mediteren maar Astrid haar meditaties hebben mij geholpen. Ze zijn heel fijn, ik mediteer nu iedere ochtend en avond op haar begeleide meditaties.
Loes Mierop

Wil je meer weten over het verhaal van Astrid Luister dan naar deze podcast.

Hoe zou het voor je zijn om…

 • meer rust te hebben in je hoofd
 • beter met je angsten om te kunnen gaan
 • Ingesleten patronen stap voor stap doorbreken?
 • op een natuurlijke manier, zonder medicatie, door je burn-out heen komen?
 • je belemmerende overtuigingen om te buigen naar een positieve mindset?

 • master te zijn van jouw levensenergie?
 • effectief met stress, werk- en prestatiedruk om te kunnen gaan?


Zodat jij…

 • veerkrachtiger wordt 
 • minder vermoeid bent omdat je meer rust ervaart
 • ook rust in je omgeving kunt creëren omdat jij rust uitstraalt
 • veel meer uit je hart leeft
 • dingen doet waar je blij van wordt

MIJN INSPIRATIE

5 Manieren om je mind en body te de-stressen

By |26-03-2022|0 Reacties

5 Manieren om je mind en body te de-stressen Er is goede stress en er is slechte stress. Ken jij het verschil? En weet jij wat slechte stress voor jou is? Het is belangrijk om dit te achterhalen zodat je invloed kunt uitoefenen op je stressniveau en dus je energieniveau. Want van te veel stress word je moe.

CONTACT

Online
E: astrid@mastermyenergy.com

Openingstijden

ma 09.00 – 17.00
di 09.00 – 17.00
wo 09.00 – 17.00
do 09.00 – 17.00
vr 09.00 – 17.00

online op afspraak