Do-In Yoga 3e basisstrekking – Hart en dunne darmstrekking

Wie kan Do-In allemaal doen?
Do-In is voor iedereen die geïnteresseerd is in een goede gezondheid van lichaam en geest. Maar ook voor mensen die graag preventief willen werken aan hun gezondheid en zelf de verantwoordelijkheid willen nemen voor hun gezondheid.

Do-In is geschikt voor
alle leeftijden en je hoeft helemaal niet lenig te zijn om Do-In te kunnen beoefenen. Het gaat er in de strekkingen namelijk niet om hoe ver je in een strekking kunt komen maar dat je je energie “op stroom zet”. Zodra jij een strekking voelt komt er al beweging in je energie. Hoe klein die strekking er ook aan de buitenkant uit kan zien. Dus laat je vooral niet verleiden door te kijken naar hoe lenig een ander is, het zegt namelijk niets over wat er van binnen in jou gebeurt..

Over Jaqueline de Vries
Do-In teacher | Shiatsu masseuse | Voet- en handreflex masseuse

Jaqueline is een zeer ervaren Shiatsumasseuse en Do-in docente. Ze legt al haar passie en kennis in het helpen en begeleiden van mensen.