E-mail voor Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief om het laatste nieuws en artikelen te ontvangen

  Alles begint met een besluit!

  Alles wat er in je leven tot nu toe is gebeurd, zowel het goede als het slechte, is begonnen met een beslissing. Deze momenten van besluitvorming hebben jouw leven gevormd. De beslissingen die jij elke dag van jouw leven neemt, zullen bepalen hoe jij je vandaag voelt en wie jij morgen bent.

  Welk besluit of besluiten hebben jouw leven richting gegeven?

  We hebben allemaal beslissingen waar we op kunnen terugkijken en waar we enthousiast over zijn, of juist niet en ons afvragen: “Waar dacht ik toen aan?” Je zou van carrière kunnen zijn veranderd, of niet van carrière zijn veranderd. Je had kunnen verhuizen, getrouwd zijn, kinderen hebben of een huis hebben gekocht. Misschien heb je besloten een bedrijf te starten of te gaan sporten. Misschien heb je besloten om te beginnen of te stoppen met drinken of roken. Denk je wel eens na over hoe jouw beslissingen, bewust en onbewust, allemaal bij elkaar, jouw leven hebben beïnvloed.

  Maak je zelf een plan of ben je onderdeel van het plan van een ander?

  Succes is een optelsom van een lange termijn focus op het leven waar jij écht blij van wordt waarbij je bewust bent dat jij achter het stuur zit. De levenservaring die we ‘succes’ noemen, komt van de kleine, dagelijkse beslissingen waarin je bewust ervoor kiest om jezelf aan een hogere standaard te houden én controle te nemen in plaats van de omgeving de controle over jou te laten nemen. Je maakt zelf een plan en daardoor word je geen onderdeel van het plan van een ander. 

  Jij bent de power!

  Het is belangrijk om je te realiseren hoe krachtig beslissingen zijn.

  Beslissingen zijn een hulpmiddel voor jou dat jouw hele leven kan veranderen. Beslissen en actie ondernemen creëert het momentum dat nodig is om drastische veranderingen in je leven te kunnen creëren in de kortst mogelijke tijd.

  Je leven is slechts het resultaat van wat je anders hebt gedaan dan andere mensen die zich in dezelfde situatie bevinden. Je acties hebben andere resultaten opgeleverd dan je vrienden, buren en geliefden, maar waarom? Omdat de acties die jij onderneemt de startpunten zijn die jij nodig hebt om je in een duidelijke richting te bewegen.

  Zodra je een beslissing neemt, heb je je leven in een nieuwe richting gezet. Je hebt letterlijk de macht om in een oogwenk te veranderen. De grootste cadeau is de bewustwording van de kracht van het nemen van een besluit. Je kunt namelijk op elk moment een beslissing nemen die je leven voor altijd zal veranderen. Het volgende boek dat je leest, de website die je bezoekt, de film die je bekijkt, het nummer waarnaar je luistert of de persoon waarmee je naast de kassa staat, kunnen de gebeurtenis zijn waardoor er iets klikt. 

  Eén van de mooiste en meest bevrijdende waarheden die ik me ooit heb gerealiseerd, is dat we allemaal de macht hebben met ons leven een inspirerend voorbeeld voor anderen te zijn. Hoe? Omdat ik zelf het besluit heb genomen het leven te leven waar ik écht blij van word. Als je de juiste beslissingen neemt kun je niet alleen bepalen wie en wat er in je leven is, maar ook wie je wordt.

  Mijn uitdaging voor jou

  Neem het besluit om een ​​nieuwe vaardigheid te leren: leer om een besluit te nemen en actiegerichte doelen te stellen  zodat je het leven kunt leven wat jij wilt en niet wat een ander van jou verwacht.

  Durf jij de beslissing te nemen onze MasterMyEnergyclass ‘Power of Decision’ te volgen?

  Ja! Klik dan op de volgende link.

   

  Astrid Gobardhan 

  Chopra Certified Meditation Teacher | Yoga Practitioner | Life Coach | Business Coach

  Aanmelden voor nieuwsbrief