E-mail voor Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief om het laatste nieuws en artikelen te ontvangen

  MAAK VAN BEWEGEN EEN FEESTJE VOOR JEZELF!

  We hebben de laatste periode nogal wat te verduren gehad met deze pandemie en nog steeds.. Alsof het leven voor veel mensen ineens helemaal op z’n kop staat. Zelfs de Verenigde Naties heeft een officiële waarschuwing afgegeven ten aanzien van mentale gezondheidsproblemen als effect van deze pandemie. Nou raak ik zelf niet zo snel van slag van dit soort berichten, maar feit is wel dat veel mensen nu te maken hebben met een grote hoeveelheid stress door alle veranderingen in onze economie, gezondheid en samenleving. 

  Des te meer reden om extra aandacht te geven aan leefstijl en zoveel mogelijk stress te vermijden lijkt mij. En waarom dan niet extra aandacht geven aan het versterken van ons immuunsysteem door meer te bewegen?!

  Heb je geen tijd om mee te doen met het aangepaste corona-rooster van je sportschool of zie je het niet zitten om nu te starten met je vaste sportactiviteiten? 

  Dan zou je kunnen overwegen om eens wat anders te proberen. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om kennis te maken met yoga. Maak er je eigen feestje van en kies wat bij jou past. Liever alleen in je eigen omgeving of gezamenlijk? Thuis, online, buiten of in de yogaschool? Persoonlijk houd ik van afwisseling dus ik varieer regelmatig. Voor mij voelt een yogasessie als een klein feestje omdat ik direct merk wat het met mijn spieren en mindset doet. 

  Wist je dat je met yoga ook veel afvalstoffen kunt verliezen?

  Wanneer je bepaalde vormen van yoga intenser en met regelmaat beoefent kun je daarmee dan ook je spieren versterken. Doordat de ademhaling een essentiële rol speelt bij het beoefenen van yoga verlies je tevens sneller afvalstoffen en tegelijkertijd train je je mind om beter te kunnen focussen. Een mooie manier om in een korte meer ontspanning te ervaren en je stressniveau te verlagen. 

  Ook toe aan een extra mental health boost?! Doe dan mee op Morgen, zondag 14 juni met het GRATIS ONLINE YOGA FESTIVAL. Dit festival wordt georganiseerd door Sri Sri school of Yoga Europe wat is opgericht door vredesambassadeur en spiritueel leider Gurudev Sri Sri Ravi Shankar. Dit instituut is opgericht om vanuit de oudste kennis ter wereld, de vedas, yoga voor iedereen op een praktische wijze toegankelijk te maken. Meer weten hierover klik dan hier.

  Het festival bestaat uit een dag lang genieten van diverse yoga workouts, kennis en inspiratie gedeeld door verschillende bijzondere sprekers waaronder Sri Sri Ravi Shankar. Om het volledige programma te zien en je in te schrijven kun je de volgende link bekijken.

  https://srisrischoolofyoga.org/eu/yoga-festival/ 

  Aanmelden voor nieuwsbrief