E-mail voor Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief om het laatste nieuws en artikelen te ontvangen

  Het Corona Monster voor kinderen

  Het ijzer smeden als het koud is. 

  Kinderen hebben het zwaar in deze tijden van beperkingen. Wat kan er nu allemaal in een kind omgaan in dit deze tijd? En hoe kun je als ouder hier rekening mee houden en wat kun je aan jezelf doen als ouder om er voor je kind te kunnen zijn in deze tijd? Allemaal vragen waar Sabine Gobardhan (Orthopeed en Systeemtherapeut) antwoord op geeft. Sabine heeft een eigen praktijk in Rozendaal (https://www.studio-eigenheid.nl) waar ze gezinnen met problemen helpt. 

  We hebben Sabine uitgenodigd aan tafel bij Master My Energy om ouders praktische tips te geven over hoe om te gaan met hun kinderen. Ook als straks de scholen weer open zullen gaan. Een van haar tips is om met het gezin af en toe te vergaderen en het te hebben over het “Corona Monster” waarbij ieder lid van het gezin zich afvraagt wat het Corona Monster in ieder geval niet van hen af kan pakken. Of haar tip om het ijzer te smeden als het koud is. Ik dacht tijdens het interview eerst dat ze een fout maakte, maar ze had het niet fout. Het is een fantastische tip die je altijd kunt gebruiken in al je relaties.

  Het interview met Sabine is opgenomen in een podcast. Je kunt de podcast beluisteren op o.a. Spotify   Astrid Gobardhan | Chopra Certified Meditation Teacher | Yoga Practitioner | Life Coach | Business Coach

  Aanmelden voor nieuwsbrief